Är det så att du letar efter en bra städfirma i Åre? Åres bästa städfirma, det hittar du via Åre Travel. Detta företag har många strängar på sin lyra och de erbjuder en mängd olika tjänster. Bland annat så arbetar de med fastighetsskötsel, gästservice och städning. Hos dem finns det så kallade Mood Managers som kan ta hand om olika saker. Bland annat kan de hjälpa dig att hyra ut, om du har stuga i Åre. De kan även ta hand om annat som du har behov av.

I Åre kan du få hjälp med städningen

Du som vill ha hjälp av en bra städfirma i Åre, du kan ta kontakt med Åre Travel. För en av deras tjänster handlar just om städning. De har bland annat:

  • Hemstäd
  • Företagsstäd
  • Kontorsstäd
  • Avresestäd
  • Flyttstäd

Det finns städtjänster för dig som privatperson så väl som det finns för dig med företag och även bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Hemstädning är som det låter, städning av hemmet. Denna tjänst är mycket vanlig att många vill ha idag. Det är inte fel att få hjälp med att städa varje vecka.

Vad för städtjänst behöver du ha?

Kanske du har ett företag, eller äger du en eller flera fastigheter och stugor där du vill ha hjälp med städning både före och efter du hyr ut? Då kan Åre Travel hjälpa dig. De kan även ta hand om att hyra ut din stuga eller dina bostäder samt ta hand om en massa saker runt omkring detta.

Vill du veta mer om vad Åre Travel kan göra för dig, så är det bara att kontakta dem.