Har du funderat på att göra en dermapen i Göteborg? Då finns det ett bra ställe att gå till. Det heter Advanced Skin Care. Hos dem kan du få dermapen microneedling. Vad är då en dermapen? Det är en form av ansiktsbehandling för att komma till rätta med hudproblem som man kan lida av. Det kan vara bra att göra detta om man har acne eller ärr så väl som att det är bra mot rynkor. Om du väljer att boka en tid med Advanced Skin Care se till att först göra en konsultation. Då får du reda på vad du har för hudtyp. Det ger en bättre behandling framöver, både när det kommer till dermapen Göteborg så väl som andra typer av skönhetsbehandlingar.

Dermapenbehandling kan du boka i Göteborg

Om du lider av ett hudproblem så kan det vara en mycket god idé att göra en dermapen microneedling. Du som vill göra din dermapen i Göteborg kan göra det hos Advanced Skin Care. Deras klinik/salong hittar du på Fjärde Långgatan 25. De har även en hemsida du kan kolla in. Där finns alla deras olika behandlingar. De erbjuder nämligen inte bara dermapen utan de har även annat.

Om du funderar på hur dermapen går till, så är det så att man har flera fina nålar, som går in i huden. Det går att behandla saker som förstorade porer, Rosacea, oren hud, acne, ärr, hudbristningar, rynkor med mera med denna formen av microneedling.

Om du vil veta mer om detta så besök klinikens hemsida eller besök dem i Göteborg!